El 12 de maig el teu comerç serà el protagonista! Arriba el Sant Pancraç Day...

Uneix-te al “Gran Moviment del Petit Comerç” i celebra juntament amb altres comerços de Barcelona el dia del petit comerç. El nostre objetiu és fomentar la compra i el consum en les petites empreses.

 

Per què el dia de Sant Pancraç?

Perquè està dins a la nostra tradició centenars d’anys, present a prestatgeries, magatzems, aparadors i a un gran nombre d’espais dins els comerços del barri per acompanyar, atraure l’èxit i la prosperitat a comerciants, que com tu, lluiten dia a dia pel seu comerç.

Uneix-te a #Sanpa2015 (12 al 30 de maig)

Com?

 

Només has de seguir aquests senzills passos i passaràs a formar part dels petits comerços de Barcelona que farem “soroll” el 12 de maig:

 

  1. Apunta't a través del nostre formulari, altres comerços ja ho han fet i quants més siguem, més lluny arribarem!!
  2. Pensa en una oferta original que vulguis oferir del 12 al 30 de maig i envia’ns un correu electrònic amb la fotografia i l’oferta a sanpa@descuentosbarcelona.com.

Per què?

 

Perquè unit al Gran Moviment del Petit Comerç,  amb l’esdeveniment que estem preparant no estaràs sol/a. Realitzaràs una acció junt amb altres comerços i farem molt de “soroll”.

 

A l’unir-te, rebràs un fantàstic pack de visibilitat on-line y off-line per comunicar en el teu punt de venta i a més t’ajudarem a donar difusió a les teves ofertes al nostre Facebook i obtindràs un espai a la web de descuentosbarcelona.es. Per tant sols 49€ (IVA i enviament inclosos).

Concurs  #Sanpa2015

"Si no saps a qui votar, vota a Sant Pancraç"

C/ Balmes, 152 2º 2ª,

08008, Barcelona

info@cromeksystem.com

Teléfono:

930 130 970