El Gran Moviment del Petit Comerç!

Cromek System és l’agència de comunicació especialitzada en dinamitzar el comerç local i creadora de la plataforma “El gran moviment del petit comerç”, que dóna visibilitat a Internet al comerç de proximitat i fomenta la compra en les petites botigues.

Les sinergies entre empreses especialitzades en comunicació i associacions de comerços, a través de Cromek System, ha promogut el disseny d’aquest portal de trobada entre els comerços i els seus clients. Així doncs, els negocis adherits disposen de les millors eines de comunicació a Internet i Xarxes Socials i d’accions de dinamització al carrer per atreure a més clients.

Accions del Gran Moviment

Sant Pancraç Day - 12 de Maig

Sant Pancraç porta dins la nostra tradició centenars d’anys, present als comerços del barri per atraure l’èxit i la prosperitat als negocis. Per això, els comerços de Barcelona celebrarem el 12 de maig com “el dia del petit comerç” presentant ofertes i descomptes durant tot aquell dia.

Recollida de signatures - Dia del petit comerç

Creiem fermament que el petit comerç es mereix tenir un dia especial on es reconegui la seva importància en l’estructura del nostre país. Per això, hem posat en marxa tots els mecanismes perquè l’Administració proclami oficialment el 12 de maig (Sant Pancraç) com el Dia del Petit Comerç. Per aconseguir-ho, hem començat a recollir signatures entre els comerços de Barcelona amb el suport d’altres associacions i entitats.

Pack de Visibilitat

Les Associacions de Comerciants i els seus associats poden accedir als nostres packs de visibilitat, formats per cartells, flyers, globus... per cridar l’atenció dels clients i la gent que passi pel carrer aquest dia.  També publicarem les ofertes de les botigues a la nostra web.

Concurs #Sanpa 2015

Els comerços que ho desitgin poden participar en el concurs #Sanpa2015 enviant la foto del Sant Pancraç del seu comerç. El comerç guanyador serà premiat amb el “Sanpa d’or”, estatueta creada per l’artista Victoria Ibars, nomenada com "Barcelona, la millor botiga del món” en el any 2013.

Black Friday Barcelona - 27 de novembre

Al 2014, Cromek System va organitzar la primera edició del Black Friday Barcelona. Una iniciativa pionera pel petit comerç a través de les Xarxes Socials i que va agrupar a més de 400 negocis de tots els sectors, que van presentar descomptes exclusius durant aquell dia. L’esdeveniment va comptar amb el suport de PIMEC Comerç.

 

Pel 2015, el repte de Cromek System es multiplica i en aquesta segona edició del BFB, s’està organitzant per tot Catalunya...

C/ Balmes, 152 2º 2ª,

08008, Barcelona

info@cromeksystem.com

Teléfono:

930 130 970