12 de maig el dia del petit comerç

Creiem fermament que el petit comerç es mereix tenir un dia especial on es reconegui la seva importància dins del comerç de barri. És per aquest motiu que hem posat en marxa  tots els mecanismes perquè l’Administració proclami el 12 de maig (Sant Pancraç) com el Dia del Petit Comerç.

 

Per aconseguir-ho, hem iniciat una recollida de firmes entre els comerços de Barcelona.

Vols col·laborar amb la iniciativa?

T’ho posem fàcil. Només cal que et descarreguis el full de signatures que hem preparat i facis córrer la veu pel teu barri, perquè els teus clients i els altres comerços de la zona ens ajudin a aconseguir més firmes per presentar a l’Administració i que es proclami oficialment el 12 de maig com el Dia del Petit Comerç de Barcelona.

Descarregar ara full de signatures
solicitud firmas St Pancraç day.pdf
Documento Adobe Acrobat [526.3 KB]

Dóna visibilitat i recull el nombre més gran de signatures!

Per poder garantir una gran recollida de signatures, hem preparat un cartell format a A4 que pots descarregar aquí. Imprimeix-lo a color i col·loca’l en una zona visible del teu comerç. Veuràs com aconsegueixes que la iniciativa arribi a més persones!

 

Quan tinguis suficients signatures, escriu-nos un correu a sanpa@descuentosbarcelona.com informant-nos de la teva recollida de signatures i la ubicació exacta del teu comerç. Vindrem a buscar-les.

 

 

Descarregar el cartell de recollida de signatures
cartel-recogida-firmas-sanpa.pdf
Documento Adobe Acrobat [2.2 MB]

C/ Balmes, 152 2º 2ª,

08008, Barcelona

info@cromeksystem.com

Teléfono:

930 130 970